Trykkammeret

Rosenberg Teknik – bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en blid, behagelig, specifik og effektiv teknik til at rette kroppen op, udviklet af Stanley Rosenberg.

Bindevævet udgør mere en 50% af kroppens vægt og omgiver muskler, knogler, nerver, organer og blodårer, og det er derfor af stor betydning, at bindevævet er afspændt, elastisk og smidigt.
Bindevævsmassage gør det muligt at arbejde i dybden med kroppen ved hjælp af lette tryk og er en unik behandlingsform, idet man har mulighed for på en gang at arbejde med nervesystem, muskler og bindevæv.

Bindevævsmassage anvendes på specielle triggerpunkter, akupunkturpunkter, akupunkturstriber og meridianer. Med et præcist og let tryk afspændes bindevævet og det underliggende væv genvinder sin elasticitet.

Bindevævsmassage giver blandt andet bedre kropsholdning, øget fleksibilitet og forbedret vejrtrækning og er også god til blandt andet arvævsbehandling, muskelspændinger og skævheder i muskelskelet systemet. Vores holdning, fleksibilitet og vejrtrækning har stor betydning for nervesystemet og hele organsystemet, så derfor kan Rosenberg Teknik have en meget positiv indvirkning på vores daglige sundhed og velvære.

Behandlingen

Behandlingen foregår liggende på briksen, helt eller delvist påklædt.

Varighed: 45-60 min

Hjælpemidler: Lagen/håndklæde

Afhjælper: Spændinger, nedsat bevægelse, mv

Pris: 600 kr/behandling (fra 15 år)

Kontakt Os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nye behandlinger og tilbud

Følg os på Facebook