Trykkammeret

Psykomotorisk stress og traumebehandling (PMST)

Psykomotorisk stress og traumebehandling (PMST) er en manuel behandlingsform der er særligt god til fysiske symptomer afledt af stress og/eller traumatiske hændelser; fald-/slag ulykker, kroniske smerter, stress og personrelateret overfald/overgreb.
PMST er en komplet behandlingsmetode til mennesker med et særligt sensitivt nervesystem, afledt af stress og traumatiske hændelser

Når vi fanges af stress ledes vores opmærksomhed væk fra vor kerne og ud til vores omgivelser. Behandlingsmetoden søger at støtte dit nervesystems iboende reguleringsfærdigheder og ved præcist doserede og blide teknikker OG sikkert rum, er behandlingens hensigt at støtte nervesystemet til at kunne rumme stress- og traumetilstande.

Behandlingsmetoden kan være et fint supplement og støtte til et samtaleforløb hos en psykolog eller psykoterapeut.

Behandlingen

Behandlingen foregår både på briks eller siddende på en stol.
Der kendes som sådan ikke nogle bivirkninger PMST, men som ved al anden behandling, kan du opleve at kroppen reagerer med forbigående milde smerter og træthed. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen, og at symptomerne vil forsvinde inden for ganske kort tid.
Har du brug for at stille opklarende spørgsmål til din behandling, er du altid velkommen til at ringe til mig.


Varighed: 45-60 min

Hjælpemidler: Lagen/håndklæde

Afhjælper: Uro - søvnproblematik - uforklarlige smerter der flytter rundt i kroppen - vejrtrækningsbesvær - anspænthed - og meget mere

Pris: 600 kr/behandling

Kontakt Os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nye behandlinger og tilbud

Følg os på Facebook