Trykkammeret

Organmassage

Denne blide form for afspænding kan reducere og afbalancere spænding i vævet, der er relateret til kroppens organer - mave, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever, nyrer, blære, hjerte osv.

Kroppens organer er omgivet af bindevæv. Organerne bliver holdt på plads i abdomen af bindevævssække og adhærencer (små fæstninger til alle sider). Hvis det væv, der omgiver et organ, er spændt, kan det påvirke cirkulationen af blod og andre væsker og resultere i reduceret organfunktion og evt. degenerative problemer i selve organet.

Enhver reduktion i cirkulationen kan skabe et problem i et organ og sænke det generelle sundhedsniveau hos individet. Hvis der har været reduceret cirkulation i flere år eller tiår, kan celler, væv eller endog hele organer blive hæmmede og endda syge.

Vi bruger os selv om dagen og kroppen reparerer om natten. Hvis organerne er omgivet af stramt væv og ikke fuldt funktionsdygtige begrænses muligheden for regeneration om natten. Desuden kan dårligt fungerende organer påvirke nattesøvnen i negativ retning.

Derfor kan organmassage – ved at forbedre bevægelse og cirkulation - hjælpe mange mennesker med at genskabe eller vedligeholde deres helbred.

Organmassage kombineres med stor effekt andre behandlinger bl. a. Kranio-Sakral Terapi og Ansigt løftning Teknik (ALT).

Behandlingen

Behandlingen foregår liggende på briksen, helt eller delvist påklædt.

Varighed: 45-60 min

Hjælpemidler: Lagen/håndklæde

Afhjælper: Fordøjelsesbesvær, reflux, åndedrætsproblematikker mv

Pris: 600 kr/behandling (fra 15 år)

Kontakt Os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nye behandlinger og tilbud

Følg os på Facebook