Trykkammeret

Kranio-Sakral Terapi

Formålet med KST er at give nervesystemet de bedste forhold at fungere under. Det er en meget blid terapiform, hvor der arbejdes med Kranio-Sakral systemet, som består af kraniets og ansigtets knogler, nakken, rygsøjlen, de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv, korsbenet (sacrum) og halebenet. Terapien har en regulerende effekt på nervesystemet og kan derved have stor betydning for det daglige velbefindende, da nervesystemet spiller en afgørende rolle i alle kroppens funktioner.

Kranio-Sakral Terapi (KST) er udviklet af en amerikansk læge, William Garner Sutherland, i starten af forrige århundrede. Det blev en del af uddannelsen i de osteopatiske skoler. Osteopater er læger, der som en del af deres uddannelse lærer en blød form for manipulation af organer og knogler. Teknikkerne blev med tiden brugt mindre og mindre pga. lægernes tidsmangel. Der blev derfor udviklet teknikker, der kunne udføres af folk, som ikke var lægeuddannet.

Behandlingen

Behandlingen foregår som oftest liggende på briksen og tager ca 45 min.
Der kendes ikke som sådan nogle bivirkninger ved KST, men som ved al anden behandling, kan du opleve, at kroppen reagerer med forbigående milde smerter og træthed. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen, og symptomerne vil forsvinde inden for ganske kort tid.
Har du brug for at stille opklarende spørgsmål til din behandling, er du altid velkommen til at ringe til mig.

Varighed: 45-60 min

Hjælpemidler: Lagen/håndklæde

Afhjælper: Stress - rygsmerter - piskesmæld - depression - søvnbesvær - koncentrations- og indlæringsproblemer - hormonbalancen - kæbespændinger - bidfunktion - migræne og hovedpine - tinnitus – méniérs syndrom - svimmelhed - autisme - nakkespænding og smerte - kroniske muskelsmerter/spændinger - skæv hofte/forskellig benlængde -Iskiasproblemer - diskusprolaps

Pris: 550 kr/behandling (fra 15 år)

Kontakt Os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nye behandlinger og tilbud

Følg os på Facebook